https://bseerschot.nl/wp-content/themes/gymappstest Schooldocumenten | Eerschot

Schooldocumenten

Schoolgids Basisschool Eerschot

Scholen verschillen in manier van werken, in sfeer en in wat kinderen er leren. Deze schoolgids geeft aan waar onze school, Basisschool Eerschot voor staat.
In deze gids willen wij u informeren over onze identiteit, praktische schoolzaken en de ontwikkelingen van ons onderwijs.
De informatie is bedoeld voor ouders/verzorgers van onze toekomstige en huidige leerlingen.
Voor ouders die nog een basisschool moeten kiezen voor hun kinderen biedt de schoolgids, behalve vele praktische zaken, een eerste kennismaking met de cultuur van de school en de manier waarop de school met de kinderen omgaat.
De schoolgids is te vinden via "Scholen op de kaart"

Informatie die betrekking heeft op alle scholen van SKOSO is gebundeld en weergegeven zowel via de website van BS Eerschot als op de site van SKOSO. Het betreft informatie over SKOSO, partners waarmee wordt samengewerkt als ook de onderwerpen jeugdhulpverlening, leerplichtzaken, ziekte en verlof, gezamenlijke beleidsafspraken, verzekeringen en algemene regelingen. Voor al dit soort zaken verwijzen we u graag door naar: www.skoso.nl

2021-2022 Algemeen deel schoolgids SKOSO.pdf

Hoewel u in deze schoolgidsen veel wetenswaardigheden aantreft, kunnen er nog vragen overblijven. Als u iets niet duidelijk is, loopt u dan gerust binnen of belt u ons even op.
Wij stellen samenspraak en samenwerking met de ouders erg op prijs!